ALBERT FIGUERAS

elegancefilmmaking@gmail.com

Diplomat en Direcció Cinematogràfica al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya) i com a tècnic en audiovisuals a la EGE (Escola de Gestió Empresarial).

Ha escrit, produït i dirigit els curtmetratges “Lenguaje Silencioso”, “Fiebre de las cabañas”, els documentals “La casa màgica”, “Signs of existence”,  i ha escrit i dirigit per encàrrec “Porfidiosa Nostàlgia”, l’adaptació a curtmetratge d’un poema.

Ha treballat a la productora Grupo Cine Arte S.L realitzant les tasques de director, coordinador i secretari de producció, treballant també com a Cap de Producció en curtmetratges com “Al otro lado del monticulo” o “Aulas de piedra“.

Productor i realitzador de videoclips per als grups Susan’s Red NipplesCabo Norte o Catsfromcat entre d’altres.

En cinema ha treballat en el llargmetratge d’Isaki Lacuesta  “Murieron por encima de sus posibilidades”  com a ajudant de producció.

Paral·lelament a la productora, treballa per Televisió de Girona, Televisió Costa Brava i La Selva TV, realitzant funcions d’operador de càmera, control de so, control CCU i filmació i edició de reportatges.

És Cofundador de la productora audiovisual Elegance Filmmaking on actualment realitza les tasques del departament creatiu i tècnic.


TONY CEBALLOS


elegancefilmmaking@gmail.com

Empresari des de 1998 i Llicenciat en Màrqueting i Comunicació en la UdG (Universitat de Girona), decideix ampliar els seus coneixements amb un Màster en Programació Neurolingüística (PNL) convertint-se finalment en Life CoachCoach Personal i Coach Executiu.

A més és mestre des de fa més de 15 anys d’arts marcials tradicionals japoneses en l’especialitat de Budotaijutsu

Durant un període de 10 anys, ha estat, i és, conferencista internacional motivacional, els seus èxits l’han portat a viatjar fins a Amèrica del Sud on va fundar l’Acadèmia per a Dones Súper Reeixides de Perú i president de l’Associació Espanyola de Comunicació No Verbal Llatinoamericana.

Els seus coneixements i experiència li han proporcionat una visió molt clara per saber comunicar tota mena de projectes.

És Cofundador de la productora audiovisual Elegance Filmmaking on actualment realitza totes les tasques del departament de màrqueting i comunicació i tasques de producció.

 

Anuncis