Elegance Filmmaking seguim la mateixa metodologia professional sigui quin sigui el cost o envergadura de cada projecte, desenvolupant íntegrament totes les tasques de producció, realització i postproducció: briefing, procés creatiu, guió literari, guió tècnic, pla de rodatge, rodatge i edició.

Per què necessito un vídeo corporatiu?

Perquè de res ens serveix tenir la millor empresa del món si no podem comunicar-ho.

Un vídeo és una forma primordial i dinàmica de projectar la imatge de la teva empresa, és una excel·lent targeta de visita per exposar en esdeveniments, salons, congressos i infinitat de possibilitats.

Dissenyat per difondre els valors, l’activitat i els objectius de la teva empresa, producte o servei, és també una eina publicitària que t’ajudarà a crear una opinió favorable que influeixi sobre les decisions de potencials clients i inversors.

En què em beneficia?

Enforteix la imatge de l’empresa.

Augmenta la confiança en el teu negoci.

Millora la presència de la teva pàgina web.

Permet atreure usuaris de xarxes socials (Youtube, Facebook, Vimeo…) els quals es poden convertir en potencials clients.

 

Cada marca y cada empresa requiere un tipo de vídeo especifico para sus contenidos, y el formato audiovisual permite adaptarse completamente a todas las necesidades y situaciones.

Cada marca i cada empresa requereix un tipus de vídeo específic amb continguts diferents, el format audiovisual permet adaptar-se a totes les necessitats i situacions.

Per aquest motiu les possibilitats són quantioses i poden ser d’imatge o cultura corporativa, introductoris a nous productes o serveis, en format tutorial (com funciona detalladament un producte o com es fa el seu muntatge), demostratius (centrats a explicar l’efectivitat i els beneficis del producte o servei), o de formació (utilitzats per explicar el funcionament de certs processos).