SÓC SANT FELIU DE GUÍXOLS

Vídeo corporatiu de la web Soc Sant Feliu de Guíxols. L’equip que forma la web ens mostra el seu treball i esforç diari per oferir el millor directori de cultura, oci i comerços de Sant Feliu de Guíxols.

 


FASHION DAY

Fashion day és una desfilada de moda que l’associació cultural A.S.C.I.C ha recuperat després de diversos anys sense realitzar-se en la localitat de Santa Cristina d’Aro.

L’esdeveniment a més de comptar amb la passarel·la habitual, ofereix en aquesta nova edició una secció amb sorteig i lliurament de premis.

 


LC COMUNICACIÓ

Durada: 5,56 minuts

Idioma: Castellà

Vídeo corporatiu de l’empresa LC Comunicación. Dedicada a la formació individual, corporativa, institucional i de comunicació no verbal, l’empresa compta amb la seva pròpia metodologia combinant diferents disciplines i tècniques multimèdia.


SONOMAX

Durada: 20 segons

Idioma: Anglès

L’empresa Sonomax es dedica a la il·luminació i sonorització de tot tipus d’espectacles i a realitzar projeccions de vídeo per a conferències o congressos que comencen amb la visualització d’aquest logo.

 


TXELL COSTA MARKETING+COMUNICACIÓ

Durada: 2,55 minuts

Idioma: Castellà

Txell Costa, professional del màrqueting i la comunicació, presenta un vídeo dirigit al posicionament web per a no experts. Gravat amb un to de videotutorial, ens comenta un dels molts serveis que ofereix la seva empresa.


CATSFROMCAT

Durada: 3,30 minuts

Idioma: Català

Videoclip del single “Cridem”, últim disc del grup musical CatsfromCat.


DIRESA – CAMPANYA DE PREVENCIÓ CONTRA EL DENGUE

Durada: 0,42 minutos

Idioma: Español (Sudamericà)

Espot de la campanya de prevenció contra el Dengue realitzat per a la Direcció Regional de Salut d’Ica (DIRESA) al Perú.

 


DIRESA – CAMPAÑA DE VACUNACIÓN ANTIRRÁBICA CANINA

Duración: 0,42 minutos

Idioma: Español (Latino)

Spot de la campaña de vacunación antirrábica canina realizado para la Dirección Regional de Salud de Ica

(DIRESA) en Perú.

Anuncis